Epilatie

Droom je ook van een gladde huid zonder vervelende haartjes? Of een verzorgde wenkbrauwen of bikinilijn? Ongewenst lichaamshaar kan op verschillende manieren worden verwijderd. Epilatie is zeer effectieve methode. De haartjes worden bijna pijnloos verwijderd, met aandacht voor de voor- en nabehandeling van de huid. Zo blijven alle irritaties achterwege!

Waarom epilatie?

In tegenstelling tot bijvoorbeeld bij scheren of crèmes wordt bij epileren ook de haarwortel verwijderd. Zo groeien de haartjes minder snel terug en heb je langer resultaat van de behandeling. Na een jaar epileren, groeien steeds minder haartjes terug. De haartjes worden dunner en kleiner. In vergelijking met scheren voelt de huid ook veel zachter en gladder aan.

Hars of suiker

Wij werken met hypoallergene hars of met suiker. Na epilatie met suiker of hars hoef je je minimaal vier weken geen zorgen te maken over terug groeiende haartjes. Voor de gevoelige huidtypes (bv. Bij couperose) of gevoeliger plaatsen op je lichaam doen we ook ontharing met suiker. Met die techniek halen we op een zachte maar effectieve manier haartjes weg, met als resultaat een niet geïrriteerde maar zijdezachte huid.

Ben je bang voor een pijnlijke behandeling? Dan ben je nog niet geëpileerd bij Veludia!