Skincare/Dermapen

SKINCARE WITH HOLY LAND

SPACIAL  YOU GELAATSBEHANDELING

Deze behandeling is geschikt voor IEDEREEN. 

Ben jij al een tijdje jouw huid vergeten te verzorgen bij een professioneel of weet je niet welke huidtype, wat zou het meest effectief zijn of hebt je gewoon geen tijd of zin om te beslissen wat te boeken. Boek dan deze SPECIAL YOU behandeling. Tijdens een vrijblijvende intake kijken onze huidspecialisten samen met jou naar de meest optimale behandeling passend bij jouw wensen en budget. Maak nu een afspraak!

DUURTIJD: 90min

PRIJS: €110 

 

A-NOX – Balancing (vette huid en anti-acné behandeling)

De A-NOX-productlijn is zeer effectief voor de behandeling van voor acne gevoelige huid.

De actieve formuleringen mengen suiker, natuurlijke extracten en functionele ingrediënten om de huidvernieuwing te bevorderen, overmatige afscheiding van talg te verminderen, probleemgebieden te verlichten, onzuiverheden te verminderen en het uiterlijk van de huid aanzienlijk te verbeteren.

De behandeling is geschikt voor acne gevoelige huid.

IN DE PRAKTIJK

De combinatie van suiker, zuren en extra actieve ingrediënten bevordert huidvernieuwing en genezing, versnelt kalmerende en genezing van acnewondjes , balanceert en vermindert overtollig talg en voorkomt littekens van acne.

HET RESULTAAT

Reguleert de hoeveelheid talgafscheidingen 

Verlicht huidontsteking en roodheid 

Verzacht problematische acne-gebieden 

Verbetert het uiterlijk van de huid aanzienlijk

DOELGROEP

Deze behandeling is bedoeld voor een vette huid en vooral voor acne.

ACTIEVE INGREDIËNTEN

Suiker, heeft antiseptische eigenschappen en helpt de huid verzachten en hydrateren.

Beta Hydroxy Acid (Salicylzuur) bekend om zijn eigenschappen bij het genezen van acne, vernieuwt en verbetert de huidtextuur.

Citroensap bevat Alpha Hydroxy Acids en draagt bij aan huidvernieuwing

Vitamine C is effectief in verjonging en huidverheldering 

Zinkoxide absorbeert overtollige olie vermindert acne plekken en beschermt tegen schade door de zon.

Granaatappelextract is een krachtige antioxidant die vrije radicalen vasthoudt, de huidtextuur verbetert en de huidvernieuwing bevordert

Menthol stimuleert de doorbloeding en geeft een gezonder uiterlijk

Kamille, calamine, allantoïne en kamfer verminderen en kalmeren ontstekingen.

WAT BEVAT DEZE BEHANDELING

Verwijderen van elke make-up

Reiniging

Peeling voor vettige huid 

Voorbereiding voor extractie

Extractie met Ultrasonic Skin Scrubber 

Tweede peeling (masker)

Anti-acné masker

Dagverzorging en zonne-protectie 

DUUR VAN BEHANDELING: 75 minuten

INTERVALLEN VAN BEHANDELING: 14-21 dagen afhankelijk van de ernst van de aandoening.

PRIJS: €110

PRIJS: €95 jonger dan 18 jaar

 

ALPHA BETA RETINOL Rejuvenation (verjonging behandeling)

De ALPHA-BETA MET RETINOL behandeling biedt een actieve, resultaatgerichte combinatie van alfa- en bètahydroxyzuren en retinol. Dit is een unieke en zeer actieve behandeling voor verschillende huidaandoeningen: vermoeide en doffe huid met ongelijke textuur, pigmentatie, rimpels die huidvernieuwing en verjonging bevorderen.

De REJUVENATION-huidbehandeling vernieuwt de hoornlaag door ontbinding en afschilfering, verhoogt de celvernieuwing en vermindert de kreukdiepte. Een combinatie van professionele behandelingen en thuiszorgregime garandeert een verbetering van de textuur en elasticiteit van de huid, verminderde kreukdiepte en een meer uniforme, stralende huidtint vol vitaliteit. 

DOELGROEP

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

ACTIEVE INGREDIENTEN

Natuurlijke Alpha Hydroxyzuren (melkzuur, glycolzuur, citroenzuur, appelzuur en wijnsteenzuur) afgeleid van fruit worden beschouwd als uiterst effectief voor het vernieuwen en verjongen van de huid.

Beta hydroxy acid (salicylzuur) helpt keratine oplossen, werkt in de diepste lagen van de epidermis en werkt als een ontstekingsremmende component.

Retinol, een derivaat van vitamine A, versnelt de celvernieuwing, verbetert de bloedstroom en de toevoer van zuurstof naar de huid en geeft de huid een gelijkmatige en stralende tint.

Vitamine C, een krachtige antioxidant, zorgt voor een gezonde glans en een uniforme toon. 

Groene thee, antioxidant en vertraagt veroudering.

WAT BEVAT DEZE BEHANDELING

Verwijderen van elke make-up

Reiniging

Voorbereiding voor peeling (2 stappen)

Renew Peeling

Indien nodig  – lichte reiniging met Ultrasonic skin scrubber

Masker

Dagverzorging en zonne-protectie 

DUUR VAN BEHANDELING: 60 minuten

INTERVALLEN VAN BEHANDELING:  De professionele peeling van RENEW PEEL moet worden gedaan met een interval van 10-14 dagen. De behandeling

moet twee of meer keren worden herhaald, afhankelijk van het huidtype en de huidconditie.

Blootstelling aan de zon moet vermeden worden tijdens de behandeling met ALPHA-BETA MET RETINOL.

PRIJS:€95

 

PERFECT TIME  FIRMING & LIFTING TREATMENT 

De PERFECT TIME-productlijn, speciaal ontwikkeld voor de rijpe huid, is gebaseerd op actieve concentraties van innovatieve lipopeptiden en essentiële aminozuren die helpen volume te brengen, rimpels te vullen en de huid glad te maken. Bovendien deze behandeling helpt aan formuleren van gezichtscontourlijn, nek en het decolleté waardoor de teint een steviger, strakker en jonger uiterlijk krijgt. 

DOELGROEP: De behandeling is geschikt voor de rijpe huid. De FIRMING & LIFTING-behandeling helpt om een stevigere, jongere teint te onthullen en is geschikt voor de rijpe huid, gekenmerkt door rimpels, gebrek aan elasticiteit en stevigheid. De gezichtsbehandeling helpt de verschijning van fijne lijntjes op te heffen, te verstevigen en zacht te maken, herstelt de glans en geeft een soepelere huid.

ACTIEVE INGREDIËNTEN 

Innovative lipopeptides – een uniek complex van peptiden die de bloedcirculatie stimuleren, de elasticiteit en stevigheid van de huid verbeteren, de diepte van rimpels verminderen en de vorming van nieuwe rimpels verminderen.

Essentiële aminozuren – ondersteunen de reparatie van het weefsel, verhogen de synthese van collageen en elastine die biochemische processen in de diepe lagen van de huid stimuleren.

Hyaluronic acid booster- houdt het vermogen vast om vloeistoffen te absorberen en vast te houden, geeft de huid maximaal vocht, zorgt voor volume, stevigheid en vermindert het aanzien van de rimpels aanzienlijk.

Plantaardige  fyto-oestrogenen – werken om het vochtgehalte te verhogen, de productie van collageen te versnellen en de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren.

Vitamine C – een krachtige antioxidant die de vrije radicalen neutraliseert, de productie van collageen stimuleert en een gelijkmatige, gezonde toon afgeeft.

Vitamine E – een antioxidant die de schade van de zonnestraling vermindert, essentieel voor de verbetering van het vochtgehalte en de regeneratie van de huid.

WAT BEVAT DEZE BEHANDELING

Verwijderen van elke make-up

Reiniging

Eerste peeling

Tweede peeling (masker)

Massage met actieve ingrediënten 

Firming masker

Dagverzorging en zonne-protectie 

DUUR VAN BEHANDELING: 75 minuten

INTERVALLEN VAN BEHANDELING:  14 – 21 dagen.

PRIJS:€100

 

JUVELAST nourishing treatment (voedend behandeling voor droge huid)

De JUVELAST-productlijn is ontworpen om de droge huid te herstellen en te voeden. Het is gebaseerd op DNA CoFactor, Patent Nr. 9,333,159 B2 waarvan klinisch is bewezen dat het de textuur van de huid verbetert en de verschijning van diepe rimpels vermindert.

De unieke combinatie van de DNA CoFactor die het koperpeptide en het DNA-reparatie-enzym naar de diepe lagen van de huid transporteert, naast de ceramiden, boters en hyaluronzuur, verhoogt effectief het natuurlijke vochtgehalte van de huid en voedt de huid. Bovendien dragen JUVELAST-producten bij aan een verbeterde huidelasticiteit en textuur, verminderen de rimpels en tekenen van huidveroudering.

DOELGROEP: De NOURISHING-behandeling biedt een innovatieve en zeer effectieve lijn producten die helpen bij het herstellen en voeden van een droge huid. 

ACTIEVE INGREDIENTEN

Copper peptide complex – Een complex van aminozuren die verbonden zijn met peptiden. Het complex fungeert als een natuurlijke drager voor maximale penetratie van koper. Deze component stimuleert de productie van collageen en hyaluronzuur en versnelt zo huidherstelprocessen.

DNA-herstel-enzymen – Liposome van Arabidopsis-extract dat enzymen bevat die DNA-schade herstellen die wordt veroorzaakt door vrije radicalen. Het liposoom werkt als een slim lanceersysteem, waarbij de enzymen worden overgedragen en in de huidcellen worden afgegeven.

Ceramiden – Essentiële vetmoleculen die werken om de integriteit van de epidermale barrière te behouden, die helpen het natuurlijke vochtgehalte van de huid te behouden, vertragen de verouderingsprocessen en dragen bij tot celvernieuwing.

Cupuacu en Murumuru botter- Rijk aan oliezuur, vitamine C en antioxidante plantenextracten die de huid verzachten en rimpels verminderen.

Hyaluronzuur  – Verhoogt het vochtgehalte van de huid aanzienlijk door verdamping van vocht te voorkomen. Het leidt tot een stevigere huid en vermindert rimpels.

WAT BEVAT DEZE BEHANDELING

Verwijderen van elke make-up

Reiniging

Eerste peeling

Tweede peeling (masker)

Massage met actieve ingrediënten 

Oog Contour masker

Nourishing gelaatsmasker

Dagverzorging en zonne-protectie 

DUUR VAN BEHANDELING: 75 minuten

INTERVALLEN VAN BEHANDELING:  14 – 21 dagen

PRIJS:€100

 

BIO-REPAIR REHABILITATION TREATMENT (alle huidtypes, vermoeide huid)

De productlijn van BIO REPAIR is gebaseerd op actieve concentraties van vitamine E, geconcentreerd natuurlijk reparatiecomplex en verzachtende Aloë Vera, Chamomile, Jojoba en Olive om huidproblemen te helpen beheersen en corrigeren die worden veroorzaakt door stress en milieueffecten. De formuleringen helpen neutraliseren het oxiderende effect van vrije radicalen beschermen tegen schade aan collageen matrix, droge huid en fijne lijntjes, vullen en kalmeren de teint.

De REHABILITATION-huidbehandeling vult aan met langdurige vocht en antioxidanten, verzacht en kalmeert de huidtextuur, helpt de effecten van schadelijke omgevingsfactoren, stress en biologische veroudering te corrigeren. 

DOELGROEP: De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt ten zeerste aanbevolen voor de gevoelige huid en is tevens geschikt om beschadigde, vermoeide, doffe teinturen te stimuleren en verfraaien.

ACTIEVE INGREDIËNTEN:

Tcollagen en Elastine, twee belangrijke eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Vitamine E werkt als een antioxidant, beschermt de huid tegen UV-schade en helpt het vochtgehalte van de huid te verhogen.

Natural repair complex herstelt schade aan de huidcellen veroorzaakt door UV-straling door de natuurlijke reparatie- en revalidatiemechanismen van de cellen te versnellen.

WAT BEVAT DEZE BEHANDELING

Verwijderen van elke make-up

Reiniging

Eerste peeling

Tweede peeling (masker)

Massage met actieve ingrediënten 

Reparatie masker

Dagverzorging en zonne-protectie 

DUUR VAN BEHANDELING: 75 minuten

INTERVALLEN VAN BEHANDELING:  14 – 21 dagen

PRIJS:€95

 

EXPRESS BEHANDELING DE STRESS (alle huidtypes)

Perfect combineerbaar met uw massage of een andere behandeling.

De EXPRESS Destress behandeling is een 30 minuten durende gezichtsbehandeling welke voorkomt en corrigeert schade aan huidcellen, stimuleert de natuurlijke corrigerende en herstelmechanismen in huidcellen.

De EXPRESS Destress gezicht biedt zichtbare resultaten in minder dan 30 minuten en zorgt voor een goede en snelle resultaten tussen de reguliere gezichtsbehandelingen in. 

VOORDELEN

• Verfijnt en versterkt de huidstructuur

• Verzacht, vermindert overgevoeligheid en roodheid

• Verbetert de elasticiteit en soepelheid van de huid

• Vermindert diepte van de lijnen

WAT BEVAT DEZE BEHANDELING:

Reiniging

Extra zacht peeling (masker)

Massage met actieve ingrediënten 

Masker

Dagverzorging 

DUURTIJD: 45min

PRIJS:€55

 

EXPRESS BEHANDELING GET GLOWING (alle huidtypes) 

Perfect combineerbaar met uw massage of een andere behandeling

De GET GLOWING EXPRESS behandeling is een 30 minuten durende gezichtsbehandeling om de huid te revitaliseren en de teint te verbeteren.

De EXPRESS GLOW & Glamour gezicht biedt zichtbare resultaten in minder dan 30 minuten en zorgt voor een goede en snelle resultaten tussen de reguliere

gezichtsbehandelingen in.

VOORDELEN

• zachte peeling

• vult

• Optimaliseert de integriteit van de huidbarrière

• Geeft energie en een stralende teint aan uw huid

WAT BEVAT DEZE BEHANDELING:

Reiniging 

Extra zacht peeling

Masker

Dagverzorging

DUURTIJD: 45min

PRIJS:€50

 

DIEPTEREINIGING  – twee opties

Handmatige reiniging van poriën en probleem elementen van gelaat (zoals puistjes, zwarte puntjes, acné) .

Deze reiniging kan uitgevoerd zijn als een aparte behandeling (60min)  of bijgevoegd bij de behandeling van uw keuze (+30min).

DOELGROEP: alle huidtypes met problematische elementen op het huid. 

WAT BEVAT DEZE BEHANDELING

Verwijderen van elke make-up

Reiniging 

Vapo-zone

Eerste peeling

Tweede peeling (mask)

Voorbereiding voor extractie

Handmatige Extractie

Desinfectie

Kalmerend masker

Dagverzorging en zonne-protectie 

DUUR VAN BEHANDELING: 1u15-1u30

INTERVALLEN VAN BEHANDELING: zo vaak als nodig.

PRIJS:€110

 

BIOREPEEL CHEMISCHE PEELING

BioRePeel & Microserum BioReHydra

Onze nieuwste peeling is een twee-fasen peeling met een exfoliërende, stimulerende en vernieuwende werking, gevolgd door een exquisiet microserum op basis van puur Hyaluronzuur.

DE WERKZAME STOF in deze peeling bestaat voornamelijk uit 35% TCA (trichloorazijnzuur) en werkt specifiek op de aanhechtingen van de oude, verharde huidcellen om het huidvernieuwingsproces te sublimeren. Naast TCA bevat de peeling maar liefst 14 werkzame ingrediënten gericht op  huidverjonging en biosynthese, waardoor huidschade door UV straling, luchtvervuiling en ouderdom effectief kan worden hersteld.

BioRePeel bevat een cocktail van 6 zuren en 4 aminozuren, waaronder salycylzuur, citroenzuur, glycine en TCA. De twee-fasen-vloeistof van deze peeling combineert diepgaande celvernieuwing met een toename van de lichaamseigen elastine- en collageenproductie. Het huidbeeld wordt verfijnd, poriën vernauwd en eventuele onzuiverheden (zoals acné) worden gekalmeerd en uitgebalanceerd.

De twee fasen substantie heeft naast een olie-oplosbaar deel ook een bestanddeel op waterbasis, gericht op het stabiliseren en beschermen van het hernieuwde huidoppervlak – al tijdens de peeling.

Na afloop van de BioRePeel sessie brengen wij het BioReHydraserum aan op basis van puur, gemicroniseerd Hyaluronzuur. Dit ultralichte serum is in staat op diep in de huid door te dringen (in plaats van erop te blijven liggen) en op die manier onderhuids vocht in te sluiten voor een ongekend zachte, volle en gehydrateerde huid.

ONTDOE JEZELF VAN EEN VEROUDERDE, VERMOEIDE HUID.

Vroegtijdige HUIDVEROUDERING:

Veelvoorkomende oorzaak voor vroegtijdige huidveroudering is zonneschade, veroorzaakt door UV straling. Hierdoor kan het huidbeeld plaatselijk vertekend raken door een onregelmatig reliëf met lijnen en rimpeltjes en soms pigmentverkleuringen.

Daarnaast kunnen ook andere omgevingsfactoren zoals verzorgingsproducten of oxidatieve stress (luchtvervuiling) het huidbeeld aantasten. Maar ook voedings- en leefgewoontes laten hun sporen na. Ten slotte zijn er huidaandoeningen (denk aan acné) die het huidbeeld vertekenen en littekens na kunnen laten.

HERSTEL is NODIG en MOGELIJK:

Door slim in te spelen op onderhuidse processen die huidvernieuwing aansturen, kan het vernieuwingsproces van de huid worden geoptimaliseerd. Hiervoor moeten niet alleen onderhuidse vernieuwingsmechanismen in gang gezet worden, maar zal tevens de oude, getekende huid los moeten laten.

WERKING van de BioRePeel TCA Peeling:

De voornaamste werkzame stof in deze TCA peeling is trichloorazijnzuur. Dit zorgt ervoor dat er een afstotingsmechanisme plaats vindt op de huid, waardoor je gaat vervellen. De bovenste huidlagen beginnen versneld los te laten en maken plaats voor de onderliggende huid die gaver, egaler en gladder oogt.

IS BioRePeelIETS VOOR JOU?

Maakt jouw huid een vermoeide, getekende en/of grauwe indruk? Zie je er ouder uit dan dat je je voelt? Of heb je last van acné (gehad) en wil je graag terug naar een gladde en egale huid? 

BioRePeel kan succesvol worden ingezet bij uiteenlopende huidaandoeningen:

Zonneschade door UV straling

Plaatselijke huidveroudering in de vorm van fijne lijntjes en beginnende rimpeltjes

Een vermoeide, vale en grauwe huid

Rokershuid

Lichte plaatselijke verkleuringen

Grove poriën en/of een vette huid.

Een nieuwe huid zonder injecties in slechts enkele weken

De BioRePeel huidpeeling geeft het mooiste resultaat in KUURVERBAND. Hiervoor onderga je dezelfde huidvernieuwingsbehandeling meerdere malen met tussenpozen van enkele weken zodat jouw huidbeeld optimaal kan herstellen.

Ook toe aan een nieuwe huid?

Boek jouw BioRePeel TCA peeling en ervaar het verschil. 

WAT BEVAT DEZE BEHANDELING: 

Verwijderen van elke make-up

Reiniging

BIOREPEEL  (vanaf tweede of derde behandeling is deze peeling combineerbaar met DERMAPEN)

Dagverzorging en zonne-protectie 

DUUR VAN BEHANDELING:

Gelaat :  60 minuten

Nek + decolleté: 30 min

Gelaat + nek + decolleté: 75min

INTERVALLEN VAN BEHANDELING:  14 – 21 dagen afhankelijk van uw huidtype. Een kuur van Biorepeel bevat 4 à 6 behandelingen.

PRIJS:  €135

WAT MOET JE WETEN OVER EEN CHEMISCHE PEELING

Hoe ziet een chemische peeling behandeling eruit?

De huid wordt eerst grondig schoongemaakt voordat de vloeistof (peeling) wordt aangebracht. Dit kan een tintelend, brandend, of jeukend gevoel veroorzaken. De inwerkduur van de peeling is afhankelijk van het huidtype, huidreactie, en het te behandelen probleem. Veelal is de duur tot 10 minuten. Het aangebrachte vloeistof wordt vervolgens met een neutraliserende vloeistof geneutraliseerd en onmiddellijk verdwijnt het onprettige gevoel van branderigheid, jeuk, en tintelingen. Ter afsluiting worden er nazorgproducten opgebracht. De huid kan na de behandeling wat rood zijn en een lichte zwelling vertonen, maar dat trekt binnen een aantal uren weg.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Op basis van uw huidtype en de indicatie wordt er tijdens de intake een behandelplan gemaakt. Voor het verkrijgen van het vereiste eindresultaat met een peeling adviseren wij doorgaans een kuur van 6 behandelingen, die 1x per 2 weken plaatsvindt. De frequentie hangt ook af van het huidtype. Per persoon zal de huidtherapeute dit bepalen.

Voorbereiding op de behandeling met een chemische peeling

Voor bepaalde huidtypes  raden wij aan ongeveer 10 dagen voorafgaand aan de peeling behandeling een crème met een lage AHA concentratie te gebruiken ter voorbereiding en ter voorkoming van mogelijke overreacties van de huid. Daarnaast is het uitermate belangrijk dat je voor en tijdens de behandeling je huid overdag beschermt met een zonnebrandcrème met een SPF50 factor of hoger om pigmentvorming te voorkomen.

Nazorg van de behandeling

Om het eindresultaat te optimaliseren breng je ’s avonds een AHA-crème met een lage concentratie aan. Overdag dien je je huid te beschermen met een crème die een beschermingsfactor van SPF 50 of hoger bevat.

Dagen na de behandeling kan de huid gaan afschilferen. Soms kunnen er korstjes ontstaan die binnen 1 week genezen. Je mag absoluut niet aan die korstjes komen i.v.m. eventuele littekenvorming.

Derma IR + Werkzame stoffen

GELAATSBEHANDELINGEN

Derma IR is een innovatieve micropunctuurtherapie. De micropunctuur maakt het mogelijk om actieve ingrediënten in de huid te laten opnemen.

De nieuwste generatie van formules zoals organisch silicium, gehydrolyseerd collageen of gotu-kola stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Ze regenereren tevens de elasticiteit in de behandelde gebieden.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes.
 • Regenereert littekens en herstelt de huid.
 • Verbetert vlekken.
 • Neutraliseert vrije radicalen.
 • Verbetert schade veroorzaakt door de zon.
 • Behandeling van rosacea.
 • Herstructurering van de gezichtsovaal.
 • Geedt volume in contouren zoals lippen en ogen.

€135

ACTIE: bij het uitvoeren van 4 behandelingen is 1 behandeling GRATIS!

Derma IR + Werkzame stoffen

LICHAMSBEHANDELINGEN

Derma IP-micropunctuur in combinatie met de nieuwste generatie formules met cafeïne, coumarine of artisjok extract, versnelt de effectiviteit van behandelingen in gewichtsverlies, slappe huid en cellulitis.

LICHAAMSBEHANDELINGEN

 • Reductie.
 • Eliminatie van cellulitis.
 • bestrijding slappe huid.
 • Borstversteviging.

CAPILAIRE BEHANDELINGEN MET GROEIFACTOREN

 • Stopt de haaruitval.
 • Versterkt het haar.
 • Bevordert capillaire regeneratie.