Gelnagels

Verzorgde nagels geven een mooie uitstraling aan je handen. Niet alleen voor mensen die je ontmoet. Omdat je je nagels zelf ook de hele dag ziet en voelt, beleef je er extra plezier aan.

Perfecte gelnagels op maat

In de Veludia  nagelstudio in Antwerpen zorgt een professionele nagelstyliste voor perfecte nagels. Je kan kiezen om gelnagels boven op je eigen nagels te bevestigen, of om je nagels te verlengen met sjablonen. Bij het bewerken halen we enkel de toplaag van de gel van je nagel, om beschadiging van je eigen nagel te vermijden.

Maak van je nagels een kunstwerk

Door de grote keuze aan kleuren vind je zeker een nagel die goed bij je past. Mag het wat opvallender? Kies dan voor nail art om van je nagels een waar kunstwerk te maken. Bij nail art worden je nagels op een creatieve manier versierd voor een prachtig resultaat.

Deze decoratieve nagelkunst past zowel op vingernagels als op teennagels. Door de jaren is nail art een deel geworden van mode en beauty. Wil je ook graag een stijl-statement maken? Laat Veludia dan van je nagels een kunstwerk maken.

Gelish nagels

Gelish wordt vooral gebruikt als versteviging van de natuurlijke nagel. Bij gelish nagels, ook gekend als gellak nagels, worden meerdere dunne laagjes gel aangebracht. Elke laag wordt uitgehard onder een LED of UV lamp. Het lijkt een beetje op nagellak, maar gellak is veel sterker en blijft dus ook veel langer zitten. Wil je de valse nagels toch verwijderen, dan kan dat eenvoudig met een remover. Je broze nagels zijn dus beschermd en worden niet aangetast door de behandeling.

Verschillende effecten

Het spreek voor zich dat je ook bij gelish nagels kan kiezen voor verschillende kleuren en stijlen. Bijvoorbeeld naturel, French (natuurlijke look met witte halve maan aan de bovenkant van de nagels), of film color. Bij Gelish nagels blijft de lengte van je nagels ongewijzigd, dus zonder verlengingen.