Permanente make-up

Altijd perfect naar buiten

Vaak hebben we te weinig tijd om ons elke dag perfect op te maken. Wil je er toch op elk moment van de dag fris en verzorgd uitzien? Dan is permanente make-up is de oplossing. Ga je vaak sporten of zwemmen, of heb je dikwijls tranende ogen? Dan zie je er dankzij cosmetische tatoeage toch altijd schitterend uit. Ook voor mensen met een allergie voor make-up producten biedt permanente make-up een oplossing.

Veilige mineralen

Permanente Make-up (ook wel  bekend als PMU, micropigmentatie, cosmetische tatoeage, digitale microblading, medische tatoeage, tattoe of semi-permanent make up ) is een behandeling waarbij met een ultradun naaldje natuurlijke mineralen (pigmenten) in de huid worden gebracht. Deze pigmenten zijn door de gezondheidsdienst goedgekeurd en bevatten geen kankerverwekkende stoffen.

Om permanent make-up nauwkeurig aan te brengen is wel vakmanschap en betrouwbare apparatuur vereist. Daarom beschikt Veludia over de modernste toestellen en scholen we ons constant bij. Onze permanente make-up methode maakt het gelaat mooier door accenten te leggen op een subtiele manier zonder er overdreven gemaquilleerd uit te zien. Volkomen veilig en altijd uitsluitend met professioneel en steriel materiaal.

De permanente make-up vervaagt na ongeveer 2 tot 5 jaar. Veel hangt af van de hoeveelheid pigment die werd ingebracht en de eigenschappen van de huid. Ook zullen lichte kleuren sneller vervagen dan bijvoorbeeld diepzwarte eyeliner.

Wenkbrauwen

Onze permanente make-up methode wordt gebruikt bij wenkbrauwen waar weinig haartjes zijn of waar ze volledig ontbreken. De wenkbrauwen worden dan op een natuurlijke manier in de juiste kleur en vorm gepigmenteerd.

Mijn specialisatie ligt bij PMU wenkbrauwen (3D hairstrokes en schaduwtechniek) en eyeliner (subtiel, strak of schaduwen). Bij 3D hairstrokes worden haartjes tussen de bestande haartjes getatoeëerd, worden stukjes ontbrekende wenkbrauwen opgevuld of wordt – wanneer u geen wenkbrauwen meer heeft –de volledige wenkbrauw gecreëerd. Dit geeft het meest natuurlijke resultaat. Afhankelijk van de gekozen schaduwtechniek wordt het model van de wenkbrauw meer ingekleurd en krijgt je het effect van een met potlood getekende wenkbrauw.

Ogen

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Via permanente make-up kan met behulp van verschillende kleuren het uitzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht met totale aangezicht.

Altijd mooie ogen, zonder je zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up. Ook voor wie moeilijkheden heeft met het aanbrengen van eyeliner en mensen met contactlenzen kan permanente make-up van de ogen een oplossing bieden.

Lippen

Bij een vage lipomranding zien de lippen er vaak kleiner uit dan ze werkelijk zijn. Door een permanente lipcontour kunnen je lippen er voller gaan uitzien. De lippen zijn ook altijd netjes afgetekend en zien er altijd schitterend uit.

Met permanente make-up kan een mooi natuurlijk brush effect of een extra accent worden verkregen. Je lippen krijgen weer een mooie volle en zachte vorm. Je kiest daarbij zelf of je je lippen laat inkleuren met een natuurlijk ogende pigmentkleur of eerder kiest voor een extra kleuraccent voor een meer opvallend resultaat.

Weer een mooie glimlach

Ook asymmetrische lippen kunnen zeer goed gecorrigeerd worden door semipermanente make-up. Door een goed uitgewerkte vorm ga je terug met een mooie glimlach door het leven.

Houd er rekening mee dat net als alle micropigmentaties ook de permanente make-up van de lippen na verloop van tijd kan vervagen na verloop van tijd. Veel hangt af van de gebruikte kleur en het huidtype, maar ook zonlicht, zonnebank, medische aandoeningen of het gebruik van medicatie kan de duur van de make-up verkorten. Tijdens een opfrisbehandeling zorgen we weer voor een stralend resultaat.

Scalp micro pigmentation

Niemand wil haar verliezen, maar als je geen keuze krijgt, kan haarverlies een grote negatieve invloed op je gemoed veroorzaken. Je voelt je al snel een stuk ouder en minder aantrekkelijk. Haarimplantaties zijn duur, pijnlijk en niet zelden een oplossing van te korte duur.

Scalp Micropigmentatie is een nieuwe techniek die gebruikt wordt om het effect van een vollere haardos te creëren. De behandeling is ideaal voor zowel mannen als vrouwen die hun dunner wordende haar er dichter willen laten uitzien.

Door geavanceerde permanente make-up technieken bootsen we met pigment geschoren haartjes na in de natuurlijke kleur van je haar. De vele puntjes, verweven in het resterende haar en mooi afgestemd op de natuurlijke haarlijn, zorgen voor een zo sterke illusie van haar dat zelfs familie en vrienden aan je hoofd moeten komen om het verschil te voelen.

Areola of tepelhof

Na een borstoperatie willen vrouwen graag hun identiteit en zelfbeeld terugwinnen. Na een borstreconstructie, kan met Areola Micro Pigmentation de tepel worden gereconstrueerd. Met een permanente tatoeage wordt de tint, vorm en textuur van je tepelhof hersteld. Het uiterlijk van natuurlijk uitziende tepels en tepelhof wordt bereikt door het vakkundig mengen van pigmenten om de natuurlijke kleuren van je huid te verbeteren of te herscheppen. Zo kan je je opnieuw jezelf voelen.

Ook voor littekens of een onregelmatig gevormde areola kan gekozen worden voor een cosmetische tatoeage met micropigmentatie.