Wimper extenions

Wimperextensions of lashes zijn individueel aangebrachte haartjes die met speciale lijm aan het basis van je eigen wimpers worden bevestigd. Wimper extensions van natuurlijk haar zijn de mooiste en beste manier op je wimpers te verlengen. Ze zorgen voor zachte, maar opvallende, prachtige ogen. En je hebt ’s morgens geen mascara meer nodig!

Grotere ogen en een prachtige blik

Met extensions lijken je ogen worden groter en krijg je een diepere blik. Lashes met natuurlijk haar zijn erg comfortabel: je voelt ze niet zitten. Door te werken met verschillende lengtes en diktes van de extra wimpers kan ik elke gewenste look creëren.

Als je je wimper extensions goed verzorgt en ze af en toe laat aanvullen, dan kan je er heel lang plezier van hebben. Hoe vaak je ze best laat aanvullen hangt vooral af van de natuurlijke cyclus (uitvallen en groeien) van je eigen wimpers en hoe goed je je wimpers verzorgt.

Er zijn verschillende soorten extensions met een eigen look en feel:

One by One

Voor de one by one wimperextensions worden de nieuwe wimpers één voor één aan een bestaande wimper gekleefd. Dit zorgt voor een heel natuurlijk resultaat dat blijft zitten tot je eigen wimper van nature uitvalt.

3D wimperextensions

Waar er bij one by one telkens één extensie op je eigen wimper wordt geplaatst, gaan we bij 3D wimperextensions meerdere valse wimpers per eigen wimper plaatsen. 3 ultradunne wimpers worden per wimper vastgemaakt. Daardoor krijg je een echt 3D effect door het extra volume aan wimpers. Omdat er erg dunne wimperextensies worden gebruikt, ziet het resultaat er toch zeer natuurlijk uit. 3D wimperextensions zijn een ideale techniek als je zelf niet zo veel wimpers hebt.

Russian Volume

Ook bij Russian Volume worden meerdere haartjes aangebracht. Tot wel 6 per eigen wimper. Voor Russian Volume worden waaiertjes van ultra dunne haartjes gebruikt als extensie. Dat zorgt natuurlijk voor een opvallend wimpervolume. Ideaal voor wie wat minder wimpers heeft, of kiest voor een glamour look.

Wimperlifting LVL

Welke vrouw wil geen mooie, lange volumineuze wimpers die de ogen benadrukken voor een intense blik? Maar niet iedereen houdt van het gevoel van valse wimpers rond de ogen. Wimperlifting LVL lost dat op door te zorgen voor volle natuurlijke wimpers, zonder extensies.

LVL staat voor “Lashes Volume Lift”, of volumelift voor wimpers. Het is een innovatieve techniek om zonder extensies toch een spectaculair resultaat te halen met mooie volle wimpers. Je eigen wimpers worden gelift op siliconen pads met de gewenste vorm. Zo kan elk wimperhaarje perfect gevormd worden. Daarna krijgen ze een speciale coating waardoor ze de perfecte vorm behouden. De wimpers worden gelift van aan de wimperaanzet, wat een veel sterker resultaat geeft dan werken met een krultang of mascara. Desgewenst worden de wimpers ook naar voorkeur bijgekleurd.

LVL Lashes is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Je wimpers blijven tot 3 maanden in vorm. Ze voelen licht en natuurlijk en zijn perfect bestand tegen zweet, tranen en water.